Mera valpar

Lite mer bilder på bebbarna nu har de b livit 6 veckor de har varit på resande fotr med oss i helgen. De har varit på Öland för första gången det hoppas vi att det blir flera gånger. De var jätte duktiga i bilen sov mest hela tiden.

Vårat party tält som vi pyntade inför lördagens skörde kräftskiva som vi alltid har på Öland Jätte lyckat tack allas om var med. Kramiz vi ses nästa år igen.Valparna leker ute på ÖlandFuture 6 vFree Spirit

Ha det gott nu!

Öland

Nu bär det snart av till Öland ska bara ta mig igenom en dag med styrelsemöte hela dagen. Jag skaförsöka att inte vara otålig idag för nu längtar jag oändligt efter Öland.Hela familjen är förväntans full. Dotter var hos Frissan i gårkväll ja våran frissa har sin salong öppen så länge hon har kunder hon ställer alltid upp Linn Beaty i Värnamo rekommenderas varmt. Linn är toppen. Dottern blev jätte snygg nu är jag jätte sugen att göra något jag med.
Valparna mår toppen de leker för fullt nu särskilt på morgona då de har vilat hela natten. de sover jätte snällt tills vi kommer ner då vill de ha frukost helst direkt:)

Future och Black Lady leker med filten:)

Ha nu en underbar dag

Fridsborgs Famous Taz

En liten hane som nog kommer att ge sin nya familj många goa skratt. Han är väldigt liten och har massor av päls så han är super söt när han tultar fram. Han gillar att somna i knäet gärna framför tv.Han har varit ute ett par gånger nu det gillar han.Väldigt sött ansikte gillar att ha tungan lite utanför bara det är ju gulligt. Han kommer nog att ge Fingal ett o annat grått hårstrå för jag tror han kommer att bli ganska busig:) Han är väldigt lik Pappa Dandy i sättet och mamman i kroppen.Vi ska börja träna halsband idag  em ,har varit och köpt jätte söta nya till valparna.Se och njut! HAn ska flytta till Karlskrona! Till en fantstisk familj. Han kommer att få det toppen.
Nytagen bild från idag 21 september

Underbara lördag

Fantstiskt väder hela dagen solen har visat sig hela dagen valparna har fyllt 5 veckor så de har varit ute i solen en kort stund. Vi har tränat och fotat de andra hundarnaFörsta gången ute

Nu har de varit ute några minuter bara men de är inte så gamla de blir 5 v till helgen. men de tyckte att det var spännande värre.


Fridsborgs Non Stop Love
Hon visar sig från flera sidor nyfiken busig och socker söt.Viftar mycket på svansen.


Två goa tjejer


Fridsborgs Black Lady

Fridsborgs Free Spirit

Två tjejer i gänget som är ganska lika i sättet de är  nyfikna men inte dem så går i täten utan väntar gärna på en kompis innan de dundrar på..Båda har tiggande ögon de är tittar gärna på en och jag smälter på en gång.Gillar att somna i knäet framför tv.Givetvis är de också busiga precis som alla valpar m en när de är 5 tikar i en kull så kan man redan nu se lite personliga olikheter hos dem. Balck Lady är väldigt grov lik pappa Dandy är jämt svart på kroppen .
Free spririt har en väldigt rolig teckning på ryggen mycket fläckar.

Fridsborgs Sweet As Honey

En liten nätt söt tuffing. Frammåt tvekar inte är gärna i täten av syskonen.ser oskyldigt söt ut men visst ser man små horn ipannan HIHIHI. Liknar mamma Diva som liten hon var ockås väldigt tuff o frammåt kommer säkert att bli en väldigt trogen kamrat till någon Diva älskar sin husse mer än något annat. Givetvis gillar hon resten av familjen men det är ingen tvekan om att det är Marcus som är nr ett.Sweet är väldigt lätt att få kontakt med uppm,ärksam eftersom hon inte vill missa något.kan också kalls nyfiken i en strut :)
Mer info om henne maila [email protected]  

Matvrak 4 veckor super gulligaMer info om dessa små godingar kan ni få om ni mailar mig på   mailto:[email protected]

lille Tassen

Se så söt jag är tänker jag när jag tittar på lille tassen valparna blir nu 4 veckor snacko om att tiden går fort .
De äter mat nu och tänk´derna börjar kännas inte vassa ännu men det kommer snart. de följer oss i rummet älskar att få komma upp i famnen och gosa.

Ha en bra lördag här skiner solen så det blir ut med doggarna en lång prommis tror jag

lekfulla

Nu leker valparna för fullt. ska bli tråkigt att lämna dem i 3 dagar det händer så mycket får be maken skicka bilder till mig så jag inte missar för mycket.se och njut!

Fridsborgs Black Lady

Ja detta är nog ledar busen i gänget. Imorse klättrade de över ramen i hagen så nu har de hela hagen att springa i. Jag misstänker att denna dam har något med saken att göra hon verkar vara först med alla bus. Men visst när man är söt som hon kan man göra massor innan man blir arg:) Vad tycker ni är hon söt eller???

Fridsborgs Fantastic Moviestar


Detta är största killen i kullen en liten bjässe. Han är otroligt nyfiken på allt som är en bit bort:) Han gillar att hälsa på pappa och de andra vuxna hundarna.
För mer info om valparna maila mig på [email protected] det finns flera kvar i kullen att tinga till bra hem.
Ha en bra dag!

snygg hund

En helt underbar rhodesian valp tror han var 14 eller 16 veckor
 han var på Attila i går ställde upp i dagens vackraste hund han vann inte men visst är han underbar

Seg söndag

Ja nu är det över men vilken bra dag det blev till slut lite regn kom men det var under polishundsuppvisningen och det gillade folk ändå. Alldeles lagom med folk Agility gänget skötte sig utmärkt. Ska försöka uppdatera hemsida och lägga in massor av bilder kanske i em. Festen igår kväll var också perfekt så från fest kommitten så var vi jättte nöjda med hela jubileumet.Endel fråga på dagn när vi skulle ha nästa uppvisnings dag hihihihi det får nog dröja det är en hel del fix innan . Nu kommer snarty Fingals matte med fam tänkte åka o köpa lite färska frallor till fikat 
 
Ha en god förmiddag!

Mer bilder kommer!


godmorgon

Nu bär det snart iväg till klubben för att förbereda DAGEN.Lite väl mulet ute men inget regn nu iallfall TACK för det.
Valparna busar lite nu. Så gulligt att de börjar reagera att vi pratar med dem små viftande svansar gulligt.
Bilden är från när jag städade deras hage klämde in dem i en säöng alla så ganska mysigt ut

Ha en bra dag
Angelika

Godmorgon

Äntligen fredag. Ja jag gillar arbetsveckan men jag ser väldigt mycket framemot denna helg idag ska vi rigga det sista på klubben inför 25 årsjubileumet  imorgon lördag den 5 september som vi ska ha med massor av uppvisningar Agility,freestyle,lydnad polishund hundrace utse dagens vackraste hund mmSå skulle någon ha vägarna förbi Skillingaryd så är ni välkommna till Hundklubben Attilla 10-ca 14.00 har vi aktiviteter.
våra hundar ska vara med på Agility uppvisningen.På söndag kommer Fingals matte med familj och hälsar på Tassen för första gången ska bli jätte roligt att träffa igen.Ska fundera på om jag har några dator problem för lillhusse är en hejjare på det:)
Ha nu en underbar dag håll tummarna för att vädret blir toppen imorgon.

Ni vänner från Bloggspce o daoggyblogg jag tror jag är censurerad jag kommer inte in alls om jag gör det går det inte att kommentera era inlägg eller lägga in något själv???? undrar om??????men jag är envis så jag försöker ingen :)


Tack för hjälpen!:)

tack för hjälpen till er som komenterade och hjälpte mig med att få upp videoklippen till bloggen så här kommer de:)


kram angelika och hundarna:)

Äntligen!

hejsan vänner!
nu har äntligen min dotter hjälpt mig med att få upp filmerna på youtube men vi förstår inte hur man ska få in de på bloggen någon som vet hur man gör?:)
 Länkarna finns där men syns inte men för pekaren över det svarta området så ser du namnen. Jag har försökt koda färgen men icke det vill sig inte måste vänta igen på dottern :)
här kommer länkarna:
http://www.youtube.com/watch?v=0vLzmhB5Nno&feature=channel
http://www.youtube.com/watch?v=iZU8HmZou0Q&feature=channel

http://www.youtube.com/watch?v=jEsQHfKcGk4&feature=channel
http://www.youtube.com/watch?v=idrMnOmjSMM&feature=channel

 
kram och godmorgon  hundarna och angelika


sömn tutor

De sover massor ännu (tack o lov) men visst börjar det röra sig mer i hagen. De börjar reagera på ljud nu så visst nu är det spännande och se vilka olika typer de är. På söndag kommer första familjen o tittar på valparna
det ska bli jätte kul. Just de har varit och hälsat på föräldrarna innan så det ska bli kul att träffa sigen välkommna!
Det är alltid roligt med engerade valpköpare.Även ni so ska komma i nästa vecka ni är också välkommna såklart.

Ha en bra em jag jobbar fortfarnde med film problemet hoppas dottern hinner visa mig i kväll
Ha det Angelika


funkar inte

Ja nu är det bevisat jag behöver hjälp för att få in den lilla filmen jag tog på valparna. Tyvärr och min dotter hinner inte förrens tidigast ikväll. Idag är det mulet och regnit här.
hoppas ni får en bra dag

Kram angelika

gänget

Hejsan vänner!

Nu ska jag testa att filma gänget vi får se om jag lyckas ikväll när jag kommer hem nu ska åka och träna med ponnyn igen. Ska bli jätte kul.
Håll tummarana att det funkar

Kram angelika


godmorgon

Idag blir valparna 17 dagar helt otroligt va fort det går. Från att de mest sovit och legat stilla till nu när de börjar gå omkring omän lite stapplande och de ramlar ofta. De viftar på svansarna och har lite ljud för sig.De gör också första försöken till lek nu så himla gulliga. Igår tränade vi agility igen vi tränade hela banan vi ska ha på uppvisningen på lördag den 5 sept. Nu känns det som om vi har koll på banan iallafall nu gäller det bara att alla hundarna är på topp och visar sig från sin bästa sida hiihihihih hur som helst vi är taggade och har bara en träning kvar nu det är på fredag kväll. Så då måste banan sitta.


Ha en bra dag!

RSS 2.0