Fridsborgs Famous Taz

En liten hane som nog kommer att ge sin nya familj många goa skratt. Han är väldigt liten och har massor av päls så han är super söt när han tultar fram. Han gillar att somna i knäet gärna framför tv.Han har varit ute ett par gånger nu det gillar han.Väldigt sött ansikte gillar att ha tungan lite utanför bara det är ju gulligt. Han kommer nog att ge Fingal ett o annat grått hårstrå för jag tror han kommer att bli ganska busig:) Han är väldigt lik Pappa Dandy i sättet och mamman i kroppen.Vi ska börja träna halsband idag  em ,har varit och köpt jätte söta nya till valparna.Se och njut! HAn ska flytta till Karlskrona! Till en fantstisk familj. Han kommer att få det toppen.
Nytagen bild från idag 21 september

Kommentarer
Postat av: Marina

Hejsan vännen!

Vi ska ta väl hand om vår sötnos Tassen som är så söt men han syskon är också jättegulliga. När han växt till sig lite så kommer han och Fingal ha kul. Dina vovvar har ett helt underbart temprament.Vi är mycket tacksamma över att få köpa lille Tassen av er. Pussa alla sötnosar till russlar på nosen ifrån mig. Sköt om er alla och ha en fortsatt trevlig dag.

Kram marina

2009-09-21 @ 08:29:09
URL: http://fingalsmatte.bloggspace.se/
Postat av: Janette

Hejsan!

Jag har inte varit ine hos dej på ett tag. Snygg uppdatering av sidan. Hade du tröttnat på den andra eller?

Nej den är inte såld än, valpen alltså. Helen hämtar sin idag, du vet hon som har pappan! Det kommer folk o, tittar på söndag, Håll tummen är du snäll!

Kramizzar från oss!

2009-09-23 @ 14:01:36
URL: http://sjobolyckans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0